Biluțe de șuncă cu varză murată
Bilele de șuncă cu varză murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 196 de calorii . Această rețetă servește 20 și costă 60 de cenți per porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați cremă de brânză, șuncă măcinată, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Cartofi cu varză murată și șuncă afumată crocantă , prăjitură cu ciocolată și varză murată și Knockwurst cu varză murată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați șunca, varza murată, ceapa și 2 linguri de pesmet. Într-un alt bol, combinați crema de brânză, pătrunjelul, muștarul, pudra de usturoi și piperul; se amestecă în amestecul de varză murată. Răciți timp de 1 oră sau peste noapte.
Modelați în 3/4 inchi. mingi; ungeti cu faina. Într-un castron mic, bate ouăle și laptele. Înmuiați biluțele de șuncă în amestecul de ouă, apoi rulați în pesmetul rămas.
Într-o friteuză sau o tigaie electrică, încălziți uleiul la 375°. Se prăjesc bile de șuncă până se rumenesc; se scurge pe prosoape de hârtie.