Biluțe de șuncă cu varză murată

Biluțe de șuncă cu varză murată
Bilele de șuncă cu varză murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 196 de calorii . Această rețetă servește 20 și costă 60 de cenți per porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați cremă de brânză, șuncă măcinată, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Cartofi cu varză murată și șuncă afumată crocantă , prăjitură cu ciocolată și varză murată și Knockwurst cu varză murată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați șunca, varza murată, ceapa și 2 linguri de pesmet. Într-un alt bol, combinați crema de brânză, pătrunjelul, muștarul, pudra de usturoi și piperul; se amestecă în amestecul de varză murată. Răciți timp de 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)Mărar Proaspăt Sau Tarhon (opțional)
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Modelați în 3/4 inchi. mingi; ungeti cu faina. Într-un castron mic, bate ouăle și laptele. Înmuiați biluțele de șuncă în amestecul de ouă, apoi rulați în pesmetul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez ChinezescShaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Într-o friteuză sau o tigaie electrică, încălziți uleiul la 375°. Se prăjesc bile de șuncă până se rumenesc; se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista