Bere bătută sparanghel cu un serviciu de scufundare cu ierburi de lămâie

Bere bătută sparanghel cu un serviciu de scufundare cu ierburi de lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul bătut cu bere cu un serviciu de scufundare cu lămâie. Această rețetă face 2 porții cu 706 calorii, 13g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, maioneză, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bere ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Bere Pește Bătut Cu Sos De Scufundare, Inele de ceapă bătute cu bere W. Cajun sos de scufundare, și Bere ponosită murături prăjite cu sos de murături # FarmtoJar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sos de înmuiere cu ierburi de lămâie: amestecați toate ingredientele și transferați-le într-un castron mic. Se răcește, acoperit, până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul într-o cratiță grea până ajunge la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Bateti impreuna faina, sarea, piperul lamaie si coaja intr-un bol pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați bere și amestecați ingredientele până se omogenizează.Scufundați sparanghelul în aluat pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Îndepărtați excesul de aluat înainte de prăjire. Transferați ușor sparanghelul bătut în ulei și prăjiți până la auriu. Amestecați ușor pentru a preveni lipirea sparanghelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Subţire-Subţire-
5
Transferați pe o foaie de copt care a fost căptușită cu prosoape de hârtie și păstrați-o caldă într-un cuptor preîncălzit la 200 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții2
Scor De Sănătate23
Revista