Becel® Chicken Tikka
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Becel® Chicken Tikkan. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii , 27 g de proteine și 8 g de grăsime fiecare. Pentru 1,5 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, frunze de coriandru, usturoi și piept de pui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 de minute . Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 54% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Tikka Masalan Indian , Pui Crem Tikka Masala și Pui Ușor Tikka Masala .
Instrucțiuni
Într-un castron nemetalic, combinați puiul, sucul de lămâie și sarea. Dați la frigider 15 minute.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele rămase pentru marinată.
Se toarnă peste pui și se amestecă până când puiul este bine acoperit. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pregătiți grătar (foc mediu-mare) sau preîncălziți broilerul la mare. Așezați carnea de pui pe frigărui de bambus*, aproximativ 4 bucăți de pui pe brochetă. *se înmuiează în prealabil în apă timp de o jumătate de oră pentru a preveni arderea.
Folosind o pensulă de patiserie, ungeți broșele cu margarina topită Becel® Buttery Taste. Prăjiți sau prăjiți până la fiert. Aruncați orice marinată rămasă.
Serviți peste un pat de orez basmati.