Becca ' s Barbequed Beans

Becca ' s Barbequed Beans
Becca ' s Barbequed Beans este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 219 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră. Un amestec de sos de grătar, sos worcestershire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Rețete similare sunt Becca 's Custom Turkey Shepherd' s Pie, Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, și Coaste Barbequed.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare sau o cratiță, se rumenesc carnea de vită măcinată și ceapa împreună cu piperul și se scurg bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PiperPiper
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Într-o caserolă mare, combinați amestecul de vită, sosul de grătar, murăturile, sosul Worcestershire și carnea de porc și fasolea. Acoperiți cu capac sau folie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute, până când este fierbinte și cu bule. Dacă preferați, puteți pune amestecul într-un aragaz lent la foc mare și fierbeți timp de 1 oră sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De Porc și FasoleCarne De Porc și Fasole
MuraturiMuraturi
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Aragaz LentAragaz Lent
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista