Beach bar special
Rețeta Beach bar special poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru $3.99 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 421 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos de ardei iute, ulei de măsline, porumb dulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Friptură de umeraș la grătar în stil coreean, cu un bar de murături pentru plajă, Cupe Speciale De Ciocolată K-Bar, și Sex pe plaja.
Instrucțiuni
Ia ouăle de gătit: aduceți o tigaie mică de apă la fierbere. Coborâți ușor ouăle și fierbeți timp de 8 minute, apoi ridicați-le și scufundați-le într-un castron cu apă rece până când aveți nevoie de ele.
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și sosul dulce de ardei iute într-un castron mic. Tăiați fin ceapa de primăvară pe diagonală, apoi amestecați-le în pansament.
Stratificați vasul: cojiți ouăle și feliați-le în runde. Trageți salata și împărțiți frunzele între două farfurii. Puneți porumbul dulce deasupra salatei și împrăștiați jumătățile de roșii deasupra. Terminați cu creveții și feliile de ou și turnați totul cu pansamentul cu ardei iute.