BBQ muschiulet de porc & cartofi dulci cartofi prajiti

BBQ muschiulet de porc & cartofi dulci cartofi prajiti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați filetul de porc BBQ și cartofii prăjiți. O porție conține 28 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 50. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de cartofi dulci, piper măcinat, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cotlete De Porc La Grătar Și Cartofi Prăjiți, Muschiulet de porc glazurat dulce și picant cu piure de cartofi roșii, și Cartofi Prăjiți Cu Cartofi Dulci Cu Maioneză Chipotle (Cartofi Prăjiți).

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați foaia de copt cu ramă în cuptor; încălziți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Aruncați cartofii cu ulei până când sunt acoperiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Subţire-Subţire-
4
Așezați carnea pe foaia de copt fierbinte; înconjurați cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți 25 până la 30 min. sau până când carnea este gata (145F) și cartofii sunt crocanți, periați carnea cu jumătate din sosul de grătar și întoarceți cartofii după 20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Transferați carnea pe placa de tăiere; ungeți cu sosul de grătar rămas. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 3 min. înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Între timp, puneți cartofii în castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Adăugați brânză și piper roșu; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Serviți carnea cu cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Bodega Norton Malbec Reserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Bodega Norton Malbec Reserva
Bodega Norton Malbec Reserva
"Suculent și pluș, cu straturi de fructe de mure și boysenberry augumentate cu mocha, grafit și note florale. Finisaj Solid, suculent."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista