Bavarois cu caise și ciocolată

Bavarois cu caise și ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bavarois cu caise și ciocolată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 307 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați caise coapte ferme, gelatină, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scorțișoară bavarois cu Cantuccini crumble-Club de gătit! / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Plăcintă Cu Ciocolată Și Caise, și Coroană De Caise De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti caisele proaspete si uscate cu zahar intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand caisele se inmoaie si amestecul este siropos, aproximativ 15 minute. Se răcește 10 minute și se purifică într-un blender până se omogenizează foarte mult (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați pur și simplu printr-o sită foarte fină într-un castron, apăsând pe solide și apoi aruncându-le. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Presărați gelatina peste 1/4 cană de lapte într-o cană și lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți crema. Aduceți restul de 1 3/4 căni de lapte doar la fiert într-o cratiță grea și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Bomboane RuntsBomboane Runts
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Bateți gălbenușurile și zahărul într-un castron, apoi adăugați lapte fierbinte într-un flux lent, șoptind.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă cremă într-o cratiță grea și se gătește la foc moderat, amestecând continuu, până se îngroașă ușor și un termometru cu citire instantanee înregistrează 170 km f (nu lăsați să fiarbă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați gelatina înmuiată în crema fierbinte și bateți până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Bateți crema în caise pur și se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră. Se răcește, acoperit, amestecând ocazional, până când crema este consistența albușurilor crude, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Îndepărtați partea unei tigaie cu formă de arc de 24 de centimetri (9 până la 9 1/2 inch), apoi fundul untului și praful cu făină, eliminând excesul. Blocați partea cu arc în jurul fundului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un castron mic de metal așezat peste o cratiță cu apă abia fierbinte, amestecând ocazional și îndepărtați partea superioară a cazanului dublu sau a bolului de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți gălbenușurile și zahărul cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul este gros, palid și formează o panglică atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 6 minute cu un mixer în picioare sau 12 minute cu un handheld. Bateți în ciocolată până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Bateți albușurile cu sare într-un alt bol folosind bătătoare curățate până când albii țin doar vârfuri moi. Se amestecă o pătrime de alb în amestecul de ciocolată pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Puneți aluatul în tigaie cu formă de arc, întinzându-l uniform și coaceți în mijlocul cuptorului până când baza de ciocolată este elastică la atingere, 10 până la 12 minute. Se răcește în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Bateți smântâna cu sare într-un castron folosind bătăi curățate până când ține doar vârfuri moi. Îndoiți ușor smântâna și sucul de lămâie în cremă și turnați peste baza de ciocolată în tigaia springform. Se răcește bavarois, acoperit cu o placă mare inversată, până se fixează, cel puțin 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei și îndepărtați partea.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
* Apricotul pur și baza de ciocolată coaptă pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite separat, acoperite.* Bavarois poate fi răcit până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista