Batoane de zmeură glazurate
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă batoanele de zmeură glazurate. O porție conține 120 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă are 24 de porții. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați sare, zahăr, cremă de bezea și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Fursecurile cu dovleac glazurate , Gogoșile cu dovleac glazurate fără gluten și Brioșele cu zmeură și glazură de zmeură .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Combinați ouăle, laptele și vanilia.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul cremos, alternativ cu amestecul de ouă, amestecând bine după fiecare adăugare. Împărțiți aluatul în jumătate; dați la frigider timp de 2 ore sau până se întărește.
Întindeți o porție de aluat într-un dreptunghi de 38 cm x 25 cm; transferați cu grijă într-o tavă de copt unsă cu ulei de 38 cm x 25 cm x 2,5 cm.
Ungeți cu umplutură de zmeură.
Întindeți aluatul rămas până la o grosime de 0,6 cm.
Tăiați în fâșii cu lățimea de 1,2 cm; formați o crustă tip zăbrele peste umplutură.
Coaceți la 175°C timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Dați la răcit pe un grătar.
Într-un bol mic, bateți untul, grăsimea vegetală, crema de brânză și crema de bezea până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați treptat zahărul pudră și laptele până obțineți o compoziție omogenă.
Stropiți peste batoane. Răciți până se întărește.