Batoane Chex de arahide și ciocolată fără Gluten, fără gluten

Gluten-Free de arahide și ciocolată Chex barele de la Chex ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 110 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bomboane de ciocolată m&m', sirop de porumb, arahide și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Granola Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide (Fără Coacere, Vegane, Fără Gluten, Fără Soia), Batoane De Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Batoane De Mere Fără Gluten Chex Nr-Bake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Unt de jos și părțile laterale ale 9-inch pătrat pan, sau spray cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați cerealele și arahidele.
În cratița de 1 litru, încălziți siropul de porumb și zahărul la foc mediu, amestecând constant, doar până la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă untul de arahide până se omogenizează.
Se toarnă peste amestecul de cereale în castron, amestecând până se acoperă uniform. Se amestecă bomboanele. Apăsați ferm în tigaie. Se răcește 1 oră.
Tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. Depozitați ușor acoperit.