Bastoane De Mămăligă Crustă

Bastoane De Mămăligă Crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bețișoarele de mămăligă cruste. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 251 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Mămăligă Cu Brânză Crocantă, Batoane De Mămăligă-Quinoa Fără Gluten, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați 1 cană de mămăligă, 2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime, 1 cană de apă și 1/2 cană de lapte degresat evaporat. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când mămăliga este netedă după gust, aproximativ 15 minute. Fierbeți, amestecând des, până când amestecul este suficient de gros pentru a ține un jgheab timp de aproximativ 5 secunde când trageți o lingură pe fundul tigaiei, aproximativ 20 de minute în total. Se amestecă toată parmezanul mărunțit și se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Fără GrăsimiBulion De Pui Fără Grăsimi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Lapte Fără GrăsimiLapte Fără Grăsimi
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Răzuiește mămăliga într-o tigaie pătrată de 8 inci ușor unsă și întinde-o netedă. Acoperiți ușor și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți etanș și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Răsturnați rapid tigaia cu mămăligă pe o tăietură; ridicați tigaia. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați mămăliga În 6 sau 7 benzi egale (ștergeți frecvent cuțitul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați fâșiile de mămăligă în jumătate transversal și îndepărtați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
5
Puneți 1/3 până la 1/2 cană de pesmet uscat fin condimentat pe o farfurie. Rotiți ușor bețișoarele de mămăligă, câte 1, în firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați - vă ușor pe o foaie de copt antiaderentă de 12 x 15 inci ușor unsă. Ceața se lipește ușor cu ulei de gătit sau spray cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Ulei De MăslineSpray De Ulei De Măsline
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți bețișoarele de mămăligă într-un cuptor de 375 până se rumenesc și se rumenesc, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați pe un platou sau farfurii cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista