Bastoane De Mămăligă Crustă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bețișoarele de mămăligă cruste. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 251 calorii, 15g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma polenta, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Mămăligă Cu Lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Mămăligă Cu Brânză Crocantă, Batoane De Mămăligă-Quinoa Fără Gluten, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați 1 cană de mămăligă, 2 căni de bulion de pui degresat cu grăsime, 1 cană de apă și 1/2 cană de lapte degresat evaporat. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când mămăliga este netedă după gust, aproximativ 15 minute. Fierbeți, amestecând des, până când amestecul este suficient de gros pentru a ține un jgheab timp de aproximativ 5 secunde când trageți o lingură pe fundul tigaiei, aproximativ 20 de minute în total. Se amestecă toată parmezanul mărunțit și se adaugă sare și piper după gust.
Răzuiește mămăliga într-o tigaie pătrată de 8 inci ușor unsă și întinde-o netedă. Acoperiți ușor și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră. Dacă faceți până la 1 zi înainte, acoperiți etanș și răciți.
Răsturnați rapid tigaia cu mămăligă pe o tăietură; ridicați tigaia. Cu un cuțit lung și ascuțit, tăiați mămăliga În 6 sau 7 benzi egale (ștergeți frecvent cuțitul).
Tăiați fâșiile de mămăligă în jumătate transversal și îndepărtați-le.
Puneți 1/3 până la 1/2 cană de pesmet uscat fin condimentat pe o farfurie. Rotiți ușor bețișoarele de mămăligă, câte 1, în firimituri.
Așezați - vă ușor pe o foaie de copt antiaderentă de 12 x 15 inci ușor unsă. Ceața se lipește ușor cu ulei de gătit sau spray cu ulei de măsline.
Coaceți bețișoarele de mămăligă într-un cuptor de 375 până se rumenesc și se rumenesc, 45 până la 50 de minute.
Transferați pe un platou sau farfurii cu o spatulă.