Bare De Cheesecake Cu Zmeură Fără Gluten
Această rețetă servește 24 și costă 52 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 249 calorii. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ou, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Batoane De Zmeură Cu Lămâie Fără Lactate Fără Gluten, Batoane De Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Cheesecake cu zmeură Swirl Brownies-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, puneți amestecul de tort.
Tăiați untul cu blenderul sau furculița de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse) până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Rezervați 1 cană amestec de firimituri; apăsați firimiturile rămase în fundul tigaiei.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul granulat, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe crusta parțial coaptă. Lingurați gemul de zmeură uniform peste amestecul de brânză cremă.
Presărați firimituri rezervate deasupra.
Coaceți cu 35 până la 40 de minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește aproximativ 30 de minute. Se dă la frigider până se răcește complet, aproximativ 2 ore.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și suficientă apă pentru consistența dorită; stropiți peste bare. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.