Curry de năut al lui Vij

Curry de năut al lui Vij
Curry-ul de năut al lui Vij ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. 74 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți ghee, năut obișnuit, semințe de chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 42 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Curry De Năut, Curry De Năut Roșu, și Curry De Năut pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 42 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista