Bare De Cheesecake Cu Zmeură

Bare De Cheesecake Cu Zmeură
Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 108 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi, smântână, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bare De Cheesecake Cu Zmeură, Bare De Zmeură-Cheesecake, și Bare De Cheesecake Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați untul, zahărul brun, 1 linguriță de vanilie și ouăle într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; se amestecă până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Așezați 1/2 linguriță de vanilie, zahăr granulat și următoarele 4 ingrediente (prin cremă de brânză) într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
7
Căptușiți o tigaie de copt de 13 x 9 inci cu folie care se extinde cu 1 inch dincolo de laturi; înveliți folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă amestecul de brânză cremă peste aluat în tigaie și se întinde uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se presară cu zmeură. Aruncați aluatul rămas cu linguri peste zmeură. Rotiți aluatul, amestecul de brânză cremă și zmeura împreună cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZmeurăZmeură
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
11
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
12
Scoateți din tigaie ridicând folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Îndepărtați folia; tăiați în fursecuri de 30 de bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista