Barci cu dovleac spaghete
Spaghetti Squash Boats ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru aperitive. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 6 și costă 65 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 73 de calorii . 58 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, brânză mozzarella parțial degresată, ciuperci și ciuperci. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 67% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Spaghetti Squash Boats , Salată de crab în bărci cu avocado și Zucchini Pizza Boats .
Instrucțiuni
Tăiați dovleacul în jumătate pe lungime; scoateți semințele.
Puneți dovleceii, tăiați în jos, într-o tavă de copt. Umpleți tava cu apă fierbinte până la o adâncime de 1/2 inch.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 30-40 de minute sau până când se înmoaie.
Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți dovleceii, separând firele cu o furculiță; pune deoparte cojile și dovleceii.
Intr-o tigaie se caleste carnea de vita, ceapa si ardeiul verde la foc mediu pana cand carnea nu mai devine roz; scurgere.
Se adauga ciupercile, usturoiul, busuiocul, oregano, sare si piper; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Adăugați roșii; gătiți și amestecați timp de 2 minute. Se amestecă dovleceii.
Gatiti, neacoperit, pana cand lichidul s-a evaporat, aproximativ 10 minute. Umpleți cochilii; puneți într-o tavă de copt puțin adâncă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15 minute.
Se presară cu brânză; Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.