Banane Umplute Pâine Prăjită Franceză
Reteta de paine prajita cu banane este gata în aproximativ 43 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această masă de dimineață are 1221 calorii, 28G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați cereale crocante de porumb, unt, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Banane Umplute Pâine Prăjită Franceză, Pâine prăjită cu banane, și Banane Umplute Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de clătite cu suficientă apă pentru a face un aluat subțire.
Adăugați nucșoară, scorțișoară, vanilie, zahăr și ouă.
Bateți împreună până se omogenizează, aproximativ 3 minute.
Într-un castron mediu, amestecați nucile, zahărul brun și feliile de banane.
Feliați capetele de pe pâinea franceză. Începând de la 1 capăt, măsurați aproximativ o jumătate de centimetru pe pâine și feliați pâinea 3/4 din drum. Măsurați aproximativ o jumătate de centimetru și feliați curat prin pâine. Ar trebui să aveți o felie de pâine de 1 inch cu o tăietură în mijloc. Repetați acest proces până când pâinea este tăiată.
Luați o bucată de pâine franceză tăiată și umpleți câteva linguri de amestec de banane în fanta din mijloc.
Adăugați o cantitate bună, dar nu suprasolicitați, astfel încât amestecul să nu rămână în centru. Repetați până când toate feliile sunt umplute.
Preîncălziți o tigaie sau un grătar plat la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, înveliți-o cu 2 linguri de unt.
Turnați fulgii de porumb zdrobiți pe o farfurie. Luați o felie de pâine umplută și înmuiați-o în amestecul de ouă, acoperind ambele părți Liberal. Apoi apăsați pâinea în fulgi de porumb și răsturnați-o pentru a acoperi ambele părți.
Așezați pâinea pe grătar sau tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Întoarceți pâinea prăjită și gătiți cealaltă parte. Repetați procesul de acoperire și gătit pentru fiecare felie de pâine și adăugați mai mult unt la grătar sau tigaie, după cum este necesar, aproximativ 2 linguri de unt pe felie.