Banana Split Shortcakes este un fără gluten desert. Această rețetă servește 6 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați topping biciuit, topping de ciocolată, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shortcakes Cu Banane Caramelizate, Pâine Sănătoasă Cu Banane Despicate, și Banana Split Pie.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă amestecul Bisquick, zahărul și cacao într-un castron mediu. Se amestecă untul și laptele până se formează aluatul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Unt
Pudră De Cacao
Aluat
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Aruncați aluatul cu 6 linguri pe foaia de cookie-uri unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când cuțitul introdus în centrul shortcake-ului iese curat. Se răcește 5 minute. Împărțiți prăjiturile calde. Umpleți cu înghețată, căpșuni, banane și topping de fudge. Se acoperă cu topping bătut, cireșe și, dacă se dorește, topping suplimentar de fudge.