BAKER ' s ONE BOWL bare de zmeură-nucă de cocos

BAKER ' s ONE BOWL bare de zmeură-nucă de cocos
Această rețetă face 16 porții cu 213 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Un amestec de sare, Baker ' s angel flake nucă de cocos, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Macaroane de nucă de cocos BAKER ' s ONE BOWL, Baker ' s One BOWL Brownies, și Tortul cu un bol al lui BAKER.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă făina și sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați în unt cu blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se amestecă treptat în apă cu furculița până se amestecă; apăsați pe fundul tăvii pătrate de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 20 min. sau până se rumenesc ușor. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Bateți ouăle în același castron cu mixerul la viteză mare până se spumează. Bateți treptat în zahăr până când este gros și colorat cu lămâie. Se amestecă nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Răspândiți conservele peste crustă până la 1/4 inch de margini; acoperiți cu amestec de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Coaceți 25 min. sau până se rumenesc. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista