Baie Thailandeză Cu Cremă De Nucă De Cocos (Sangkhaya)

Thai nucă de cocos Custard Dip (Sangkhaya) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 744 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pâine, gălbenușuri de ou, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ceai Thailandez cu sos de cremă de lapte condensat, Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu orez de nucă de cocos-șofran, și Plăcintă cu cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați frunzele de pandan în bucăți de un centimetru și puneți-le într-un blender sau robot de bucătărie împreună cu laptele de cocos. Se amestecă până se omogenizează și se strecoară. Cu o spatulă de cauciuc, apăsați cât mai mult lichid din amestec. Sperăm că veți obține o ceașcă de amestec de lapte pandan-nucă de cocos. Dacă nu, adăugați mai mult lapte de cocos sau lapte integral în lichid, astfel încât să măsoare o cană.
Într-o cratiță medie, amestecați gălbenușurile, zahărul, sarea și amidonul de porumb până se omogenizează. Se amestecă foarte încet amestecul de lapte pandan-nucă de cocos. Asigurați-vă că nu există bulgări.
Așezați cratița la foc mediu și aduceți încet amestecul la fierbere ușoară, amestecând constant. În aproximativ două minute amestecul se va îngroșa până la consistența iaurtului. Când se întâmplă acest lucru, scoateți cratița de pe foc.
Lasă crema să se răcească.
Între timp, aburiți cuburile de pâine așezându-le într-un vas termorezistent, acoperit cu o bucată de folie de plastic și pus la microunde la înălțime timp de 40 până la 60 de secunde. Păstrați pâinea acoperită.
Odată ce scufundarea s-a răcit la puțin mai caldă decât temperatura camerei, transferați-o într-un castron de servire și serviți cu cuburile de pâine aburite.