Baie de ceapă franceză rapidă și ușoară
Scufundarea rapidă și ușoară a cepei franceze necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 50 de calorii. Pentru 39 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cremă fără grăsimi, sare și piper, maioneză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie De Ceapă Franceză # SundaySupper, Supă De Ceapă Franceză Rapidă, și Supă De Ceapă Franceză Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună smântână fără grăsimi, maioneză fără grăsimi, ceapă verde, amestec de supă de ceapă uscată, ceapă tocată uscată, sare și piper. Se răcește până la servire.