Baie caldă de brânză albastră cu usturoi și slănină
Dip cald brânză albastră cu usturoi și slănină este un fără gluten și primar rețetă cu 7 porții. Acest hor d ' oeuvre are 273 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Un amestec de slănină, brânză, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Cald Bacon Albastru Brânză Dip, Salată caldă de cartofi noi cu slănină și brânză albastră, și Pană Iceberg cu slănină caldă și pansament cu brânză albastră.
Instrucțiuni
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scoateți slănina din tigaie, scurgeți-o pe prosoape de hârtie și sfărâmați-o.
Puneți usturoiul în grăsimea de slănină fierbinte. Gatiti si amestecati pana se inmoaie, aproximativ 1 minut.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați crema de brânză și jumătate și jumătate într-un castron mediu. Bateți cu un mixer electric până se omogenizează. Se amestecă slănina, usturoiul, brânza albastră și arpagicul.
Transferați amestecul într-un vas mediu de copt.
Coaceți acoperit în cuptorul preîncălzit 30 de minute sau până se rumenesc ușor.