Bagna Caldă (Aperitiv Italian Cu Usturoi-Hamsie-Sardină)

Bagna Caldă (Aperitiv Italian Cu Usturoi-Hamsie-Sardină)
Bagna cald (aperitiv italian de usturoi-hamsie-sardină) necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatarian are 101 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 34 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați unt, fileuri de hamsie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bagna cauda (usturoi cald piemontez-baie de hamsie), Ardei cu usturoi-sos de hamsie / Peperoni con Bagna Cauda, și Ciocolata Calda Italiana {Cioccolata Calda}.

Instrucțiuni

1
Puneți uleiul de canola într-o tigaie și încălziți la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați untul, hamsiile și sardinele. Gatiti si amestecati pana se amesteca bine, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
SardineSardine
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Serviți cald.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Revista