Bacon Muschiulet De Porc

Bacon Muschiulet De Porc
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Muschiuletul de porc cu slănină ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 312 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 646 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt de mere, filet de porc, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până arțar ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes de arțar-nuc ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 95%. Încercați Muschiulet De Porc Învelit În Bacon, Muschiulet De Porc Învelit În Bacon, și Bacon Înfășurat Muschiulet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pulverizați o tigaie pentru broiler cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu, întorcându-se ocazional, până când slănina începe să se rumenească, dar este încă flexibilă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Amestecați untul de mere, mierea, ienibaharul și pudra de chili într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Înfășurați filetul în 4 felii de slănină parțial gătită și fixați-l cu scobitori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon GătitBacon Gătit
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
5
Ungeți jumătate din amestecul de unt de mere peste slănină și înfășurați filetul cu feliile rămase de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
6
Ungeți amestecul rămas de unt de mere peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați filetul pe tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de unt de mere s-a copt într-o glazură și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a filetului citește cel puțin 145 grade F (65 grade C), aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Rutini Coleccion Cabernet-Malbec. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Rutini Coleccion Cabernet-Malbec
Roșu rubiniu intens. Duo-ul de soiuri de origine franceză are ca rezultat un roșu armonios și echilibrat: Cabernet Sauvignon oferă caracterul său complet, iar Malbec conferă nuanță amestecului cu taninuri moi și dulci, sporind o combinație unică de arome și arome fructate.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista