Bacon De Zahăr

Bacon De Zahăr
Sugarplum Bacon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 171 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână slănină, zahăr brun, scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Încercați Sugarplum Biscotti, Tort De Zahăr, și Sugarplum Brunch Inel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați zahărul brun și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați fiecare felie de slănină în jumătate transversal; dragați fiecare felie în amestec de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
3
Răsuciți feliile de slănină și puneți-le într-o tigaie de copt de 13"x9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți la 350 de grade timp de 15 până la 20 de minute, până când slănina este crocantă și zahărul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați slănina pe folie de aluminiu pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Serviți la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista