O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă $1.81 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rola de carne de legume din Asia ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, carne de vită măcinată, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Carne, Rulou De Carne Corny, și Rulou De Carne De Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați suportul pentru tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
Cuptor
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția castanelor de apă, ciuperci și pimientos. Formați amestecul în dreptunghi de 12x10 inci pe hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Ciuperci
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3
Se amestecă ingredientele rămase.
4
Se întinde peste amestecul de carne de vită până la 1 inch de margini; apăsați în amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
5
Rulați, începând de la capătul îngust, folosind hârtie cerată pentru a ajuta la rulare. Prindeți marginile și capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe raft în tigaia pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
7
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când nu mai este roz în centru și sucul de carne de vită este limpede (termometrul pentru carne ar trebui să ajungă la cel puțin 71°).
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.