Carnea de vită măcinată asiatică și sosul de piper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 383 calorii, 29G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,23 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pastă de chile, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Asiatice carne de vită și piper sote, Legume Asiatice Se Amestecă Prăji Cu Carne De Vită, și Asiatice Carne De Vită, Ciuperci Și Broccoli Slaw Salata Cupe.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță medie, aduceți orezul și apa la fiert. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Într-o tigaie la foc mediu, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu. Se amestecă ardeiul gras roșu, ardeiul gras verde, pătrunjelul, usturoiul și ghimbirul. Condimentează cu piper roșu, sare și piper. Gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Usturoi
Ghimbir
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se amestecă în stocul de vită, sosul de soia, pasta de chile și sosul Worcestershire. Gatiti si amestecati pana se ingroasa si se incalzeste.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.