Aripi lipicioase dulci și picante
Dulce și picant aripi lipicioase este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 6 porții cu 410 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă verde, ardei chipotle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 33 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Aripi de pui dulci, lipicioase și picante, Aripi Picante Crocante Dulci Lipicioase, și Aripi lipicioase dulci și picante la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F. Pulverizați o tavă mare de foi cu margini cu spray antiaderent.
Așezați puiul pe tava de foi și presărați ușor cu sare și piper.
Coaceți până la fiert și crocant, aproximativ 45 de minute.
Între timp, combinați mierea, sosul de soia, oțetul, untul, usturoiul, chipotul și ghimbirul împreună într-o cratiță medie. Aduceți la foc mic și gătiți la foc mic până când este gros și siropos, aproximativ 15 minute.
Adăugați aripile gătite în castronul de sos. Aruncați până când este complet acoperit.
Se adaugă într-un platou și se presară cu ceapa verde.