Aripi De Pui De Bivol

Aripi De Pui De Bivol
Aripile de pui Buffalo necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 894 calorii, 17g de proteine, și 91g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un buget prietenos Hor d ' oeuvre. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Pui De Bivol, Aripi De Pui De Bivol, și Aripi De Pui De Bivol.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare sau friteuză, încălziți uleiul la 375 grade F (190 grade C). Prăjiți aripile timp de aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
FriteuzaFriteuza
TigaieTigaie
3
Transferați aripile pe un prosop de hârtie și lăsați să se scurgă. Se condimentează cu sare și piper alb. După ce aripile s-au scurs, așezați-le într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Aripi De PuiAripi De Pui
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Într-o cratiță mică, topiți untul sau margarina. Se amestecă sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se toarnă amestecul peste aripile de pui, se aruncă pentru a acoperi aripile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
6
Așezați aripile într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
În timp ce aripile de pui se coc, faceți pansamentul cu brânză albastră: într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați maioneza, ceapa, usturoiul, pătrunjelul, smântâna, sucul de lămâie, oțetul și brânza albastră. Amestecați bine amestecul. Aranjați aripile de pui coapte pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră
Aripi De PuiAripi De Pui
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SmântânăSmântână
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
9
Se servește cu pansament cu brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză AlbastrăSos De Brânză Albastră

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista