Ardeiul umplut cu miel și Orzo cu sos de roșii gros este un fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 683 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 3,51 USD pe porție. Dacă aveți mărar, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Ardei umplut cu miel și Orzo cu sos de roșii gros, Coji umplute cu cârnați și Rucola + un sos de roșii gros, și supă groasă de ardei roșu cu orzo + ulei de plante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. ulei o placă de sticlă sau ceramică de 9 inci cu 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti ceapa cu sare in uleiul de lingura ramas intr-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie si incepe sa se rumeneasca, 7-9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
În timp ce ceapa se gătește, gătiți orzo într-o oală de 2 litri cu apă sărată clocotită până la al dente. Rezervați 1/4 cană de apă de gătit, apoi scurgeți orzo într-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Grăsime De Porc înapoi
4
Întindeți jumătate de ceapă în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
5
Adăugați mielul la ceapa rămasă în tigaie și gătiți, rupând bulgări mari cu o furculiță, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă orzo, apă de gătit rezervată, 1 lingură de mărar și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
Mărar
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
7
Se amestecă roșiile în ceapă în plăcuța de plăcintă și se condimentează cu sare și piper. Se cuibăresc jumătățile de ardei gras, se taie părțile în sus, în amestec de roșii și ceapă și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți amestecul de miel între jumătățile de ardei gras, apoi acoperiți plăcinta cu o foaie de folie unsă (partea unsă în jos) și coaceți până când piperul este fraged când este străpuns cu o furculiță, 25 până la 30 de minute.