Ardei roșu la grătar-sosul de roșii este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. Acest sos are 161 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet de vin, roșii de prune, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați roșii prăjite și piper roșu dip, Ardei iute umpluți la grătar cu ardei roșu la grătar-sos de roșii, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ardeiul, roșiile, oțetul, mierea și coriandrul într-un robot de bucătărie și procesați până la neted. Cu motorul pornit, adăugați încet ulei și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale