Ardei prăjiți umpluți cu brânză elvețiană și Ricotta

Ardei prăjiți umpluți cu brânză elvețiană și Ricotta
Chard elvețian și Ricotta umplute ardei prăjiți necesită în jurul valorii de 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 861 calorii, 20g de proteine, și 73G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,67 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare kosher, brânză ricotta, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ardei prăjiți umpluți cu brânză elvețiană și Ricotta, Tortelloni Umpluți Cu Brânză Elvețiană, Prosciutto Și Ricotta, și Ardei umpluți cu brânză elvețiană cremă picantă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Tăiați tulpinile din ardei și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
4
Scoateți semințele și curățați coastele albe. Condimentează-le înăuntru cu sare și piper. Frecați exteriorul ardeilor cu ulei vegetal și așezați-i, cu tulpina în jos, pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
ArdeiArdei
SemințeSemințe
CoasteCoaste
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți-le timp de 30 de minute, sau până când pielea este încrețită și ușor carbonizată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți ardeii din cuptor și puneți-i într-un castron mare. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-le să se aburească până când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, aproximativ 10 minute. Curățați pielea de ardei, asigurându-vă că le păstrați întregi și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
CuptorCuptor
7
În timp ce ardeii se coc și se aburesc, faceți pesto: aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Pregătiți un castron cu apă cu gheață. Când apa fierbe, adăugați frunzele de busuioc. După 5 secunde (da, 5 secunde) scoateți busuiocul și puneți-l imediat în apa cu gheață. (Acest lucru va menține pesto-ul verde.) Când este rece, scurgeți busuiocul și stoarceți orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
ApăApă
ArdeiArdei
BusuiocBusuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Puneți busuiocul într-un robot de bucătărie sau blender și adăugați nucile de pin, brânza și usturoiul. Porniți procesorul și adăugați încet uleiul de măsline până când amestecul este neted. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Nuci De PinNuci De Pin
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Într-o tigaie mare la foc mare, topiți 2 linguri de unt. Gatiti vinetele pana incep sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și se rumenesc ușor, încă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Transferați-le pe o tăietură, lăsați-le să se răcească puțin și tocați-le mărunt cu un cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
12
Adăugați 1 lingură de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare. Când s-a topit, adăugați bietul elvețian, acoperiți tigaia și lăsați bietul să se ofilească aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Transferați bietul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați legumele, ricotta, 1 lingură de pesto și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
15
Se amestecă bine, se gustă și se ajustează condimentul. Umpleți acest amestec în ardei, având grijă să le păstrați întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
ArdeiArdei
16
Așezați-le pe părțile lor într-un vas de copt ușor Uns cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
17
Presărați fiecare ardei uniform cu pesmet și coaceți până când blaturile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Se servește imediat garnisit cu pesto suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista