Ardei Iute Murat

Ardei Iute Murat
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan? Ardeii iute murați ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 70. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ardei iute, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Încercați Ardei Iute Murat, Ardei Iute Murat, și Usturoi murat cu ardei iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați borcanele, capacele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun, apoi clătiți bine. Benzi cu șurub uscat. Puneți borcane și capace pe un raft în conserve sau oală și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți apa până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 180 F (nu lăsați să fiarbă). Păstrați borcanele scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1
Aduceți oțetul, apa, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță nereactivă de 3 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat 1 minut, apoi inversați. Împachetați bine borcanele cu ardei iute și adăugați 1 cățel de usturoi și 1/2 linguriță de condimente de murat în fiecare borcan. Umpleți borcanele cu lichid de decapare, lăsând 1/4 inch de spațiu deasupra, apoi rulați un cuțit subțire între ardei iute și borcan pentru a elimina bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1
Ștergeți jantele borcanelor umplute cu un prosop de bucătărie umed și curat, apoi înșurubați ferm capacele cu benzi cu șurub.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2
Puneți borcane sigilate pe raft în conserve sau oală și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit. Fierbeți murăturile, acoperite, 10 minute, apoi transferați borcanele cu clești pe un prosop de bucătărie pentru a se răci. Borcanele se vor sigila pe măsură ce se răcesc. (Dacă auziți un ping, asta semnalează că vidul format în partea de sus a borcanului a făcut capacul concav.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
După ce borcanele s-au răcit 12 până la 24 de ore, Apăsați centrul fiecărui capac pentru a vă asigura că este concav, apoi îndepărtați banda de șurub și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor. Dacă nu puteți, capacul are un sigiliu bun.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Torres Sangre De Toro Cava. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Torres Sangre De Toro Cava
Torres Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții70
Scor De Sănătate5
Revista