Ardei Iute Murat
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan? Ardeii iute murați ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 11 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 70. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ardei iute, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, care nu este atât de super. Încercați Ardei Iute Murat, Ardei Iute Murat, și Usturoi murat cu ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați borcanele, capacele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun, apoi clătiți bine. Benzi cu șurub uscat. Puneți borcane și capace pe un raft în conserve sau oală și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 2 inci.
Încălziți apa până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 180 F (nu lăsați să fiarbă). Păstrați borcanele scufundate în apă fierbinte, acoperite, până când sunt gata de utilizare.
Aduceți oțetul, apa, zahărul și sarea la fiert într-o cratiță nereactivă de 3 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Scurgeți borcanele cu susul în jos pe un prosop de bucătărie curat 1 minut, apoi inversați. Împachetați bine borcanele cu ardei iute și adăugați 1 cățel de usturoi și 1/2 linguriță de condimente de murat în fiecare borcan. Umpleți borcanele cu lichid de decapare, lăsând 1/4 inch de spațiu deasupra, apoi rulați un cuțit subțire între ardei iute și borcan pentru a elimina bulele de aer.
Ștergeți jantele borcanelor umplute cu un prosop de bucătărie umed și curat, apoi înșurubați ferm capacele cu benzi cu șurub.
Puneți borcane sigilate pe raft în conserve sau oală și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți la fierbere, acoperit. Fierbeți murăturile, acoperite, 10 minute, apoi transferați borcanele cu clești pe un prosop de bucătărie pentru a se răci. Borcanele se vor sigila pe măsură ce se răcesc. (Dacă auziți un ping, asta semnalează că vidul format în partea de sus a borcanului a făcut capacul concav.)
După ce borcanele s-au răcit 12 până la 24 de ore, Apăsați centrul fiecărui capac pentru a vă asigura că este concav, apoi îndepărtați banda de șurub și încercați să ridicați capacul cu vârful degetelor. Dacă nu puteți, capacul are un sigiliu bun.