Ardei Iute La Cuptor Rellenos

Ardei Iute La Cuptor Rellenos
Chiles coapte Rellenos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 434 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, chorizo mexican, brânză cotija și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Ardei iute la cuptor Rellenos cu sos de roșii fumurii, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Așezați ardeii iute într-un singur strat pe o foaie de copt. Gatiti aproximativ 4 in. de la broiler până când ardeii iute sunt vezicule și negri, aproximativ 5 minute. Întoarceți ardeii iute și fierbeți până se formează vezicule și se înnegrește peste tot, aproximativ 5 minute. Puneți ardeii iute într-un castron mare de metal și acoperiți cu folie sau folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați să stea 15 minute.
4
Curățați ardeii iute și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
5
Tăiați capetele tulpinii și aruncați; îndepărtați semințele. Puneți chiles deoparte pe straturi de prosoape de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Între timp, într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți chorizo, amestecând ocazional pentru a rupe carnea, până când este gătită, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Într-un castron mare, amestecați chorizo, cotija și oregano. Umpleți chiles cu amestec și puneți - le într-un 8-cu 12-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
9
Într-un castron mare, bateți ouăle până când sunt bine rupte și uniforme ca culoare și textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Bateți făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Presărați ardei iute cu 1/2 brânza jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Ardei IuteArdei Iute
12
Se toarnă amestecul de ouă peste ardei iute și se presară cu cricul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
OuăOuă
13
Coaceți până când blatul începe să se rumenească și ouăle sunt setate, dar încă moi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista