Slow Cooker Red Beans and Rice este un aperitiv fără gluten și fără lactate. O porție conține 210 calorii, 10 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți per porție. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, țelină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Slow Cooker Red Fasole și orez, Slow Cooker Red Fasole și orez și Slow Cooker Red Fasole și orez.
Instrucțiuni
1
Combinați apa, fasolea, cârnații, ceapa, ardeiul verde, țelina, usturoiul și frunza de dafin în bolul unui aragaz lent și amestecați pentru a se combina. Setați aragazul lent la scăzut și gătiți timp de cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Ulei De Măsline Extra Virgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel