Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați arahide cu condimente indiene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 232 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, albușuri de ou, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somon Cu Condimente Indiene, Ficat saut cu condimente indiene, și Cotlete de miel cu condimente indiene.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți albușurile într-un castron mediu timp de 1 minut sau până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestec de condimente, arahide și semințe de susan negru; Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan Negru
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
5
Întindeți amestecul într-un singur strat pe 2 tigăi cu role de jeleu acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Coaceți la 300 timp de 30 de minute sau până când nucile sunt uscate și prăjite, amestecând ocazional. Se răcește complet.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Singing Gruner Veltliner cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.