Aragaz Lent Fasole De Casă

Aragaz Lent Fasole De Casă
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Fasolea de casă cu aragaz lent ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 20 de minute. 119 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, muștar, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 38%. Rețete similare includ Fasole Coaptă De Casă Cu Aragaz Lent, Fasole aragaz lent pentru congelator aka fasole Refried fără Refry, și Aragaz lent fasole roșie și orez.

Instrucțiuni

1
Scurgeți lichidul de înmuiere din fasole și puneți-le într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă ketchup, apă, melasă, ceapă, muștar, sare, slănină și zahăr brun în fasole până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore, amestecând ocazional, dacă este posibil, deși nu este necesar.
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista