Apple Crisp
Apple Crisp este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 769 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, scorțișoară, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, Înghețată crocantă de mere pentru petrecerea noastră de mere de toamnă! # SundaySupper, și Cupcakes Crocante Cu Mere Cu Glazură De Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți brichetele pentru cuptorul olandez sau pregătiți-vă cuptorul pentru coacere la 350 buc.F (175 buc. c).
Rehidratați merele și scurgeți-le, rezervând 1/2 cană (125 ml) de apă de mere.
Așezați merele, zahărul brun și apa rămasă într-un cuptor olandez uns sau într-o tigaie de copt.
Combinați ingredientele de topping și presărați-le peste mere.
Coaceți timp de 30 de minute.
Serviți înghețata Carolyn ' s Ice Field, dacă puteți. Doar hop pe Pe la cel mai apropiat ghețar sau aufeis și bici unele în sus.Variații!Puteți adăuga ovăz laminat sau granola dacă trebuie sau fructe și nuci precum afine și migdale. Îmi place să adaug 1 pachet de sos de mere liofilizat (rehidratat) la amestecul de mere uscat pentru o textură 'mai cremoasă'.Un cuptor olandez este cel mai simplu mod de a găti acest lucru, dar dacă nu aveți un cuptor, puteți folosi o tigaie cu un capac strâns. Gatiti-l la foc lent cu putina apa in plus si veti obtine rezultate rezonabile.
Retipărit cu permisiunea Camp Cooking In the Wild de Mark Scriver, Wendy Grater, Joanna
Baker, 2012 The Heliconia Press o amprentă a Fox Chapel Publishing