Apple-Bourbon curcan și sos

Apple-Bourbon curcan și sos
Apple-Bourbon Turcia și sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 999 calorii. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, sfoară de bucătărie, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Curcan vindecat cu zahăr brun cu sos de mere-Bourbon, Curcan glazurat cu arțar cu sos de Bourbon-Pecan, și Piept de curcan afumat din lemn de mere cu sos de Bourbon de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună sucul de mere și următoarele 2 ingrediente, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
ZahărZahăr
2
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan și clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
3
Scurgeți bine cavitatea; se usucă.
4
Așezați curcanul într-o tigaie mare. Înmuiați pânză de brânză în amestec de suc de mere. Se usucă. Acoperiți curcanul cu pânză de brânză; se toarnă amestecul de suc de mere peste pânză de brânză, acoperind complet. Acoperiți și răciți 12 până la 24 de ore, ungând ocazional cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MereSuc De Mere
MarinadaMarinada
Toată TurciaToată Turcia
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți curcanul din tigaie, aruncând cheesecloth și rezervând 3 căni de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
TigaieTigaie
7
Presărați cavitatea cu cantitatea dorită de sare; frecați în cavitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
8
Presărați cantitatea dorită de sare și piper proaspăt măcinat pe piele; frecați în piele. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
9
Aranjați țelina și următoarele 3 ingrediente într-un singur strat în partea de jos a tăvii de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Așezați curcanul, pieptul în sus, pe amestecul de țelină; se toarnă marinada rezervată peste curcan în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
țelinățelină
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Coaceți la 325 timp de 3 ore și 15 minute până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 165, ungând la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie și ecranând cu folie de aluminiu după 2 ore și 30 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând 2 picături de tigaie de 1/2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Turnați picăturile rezervate printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o ceașcă mare de măsurare, aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
15
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu; bateți în făină și gătiți, amestecând constant, 1 până la 2 minute sau până se omogenizează. Adăugați treptat picături și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând ocazional amestecul, 5 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Adăugați până la 1/2 cană bulion de pui pentru consistența dorită, dacă doriți. Se amestecă sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
17
Serviți curcanul cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
18
* Curcanul întreg congelat, dezghețat, poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista