Tocană Irlandeză Groasă

Tocană Irlandeză Groasă
Tocană irlandeză groasă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 345 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, morcovi, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană Groasă De Vită, Tocană Irlandeză, și Tocană Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Puneți Cotletele de umăr de miel, morcovii, ceapa și cartofii într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă sare și piper negru crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Umăr De MielUmăr De Miel
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se toarnă bulion de legume și suficientă apă pentru a acoperi; picătură în frunze de dafin. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 1 oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Se amestecă mazărea despicată și se fierbe. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când mielul este foarte fraged și mazărea despicată s-a rupt pentru a crea o tocană groasă, încă aproximativ 1 1/2 ore. Se amestecă ocazional pentru a împiedica tocanita să ardă pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
TocanăTocană

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merus Cabernet Sauvignon. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 129 de dolari.
Merus Cabernet Sauvignon
Merus Cabernet Sauvignon
Amestec: 97% Cabernet Sauvignon și 3% Malbec și Petit Verdot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate95
Revista