Aperitivul de șuncă și brânză la cuptor este un fără gluten și primar farfurie. O porție conține 258 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 12 fani. Dacă aveți la îndemână smântână, ardei iute, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aperitiv De Brânză Cremă La Cuptor, Brânză coaptă în aperitiv de patiserie, și Aperitiv De Brânză Cremă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați crema de brânză, brânza Cheddar, smântâna, șunca și ardeii iute verzi într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 30 de minute; se servește fierbinte.