Anghinare Sotate Cu Usturoi

Anghinare Sotate Cu Usturoi
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Anghinarea Sotată cu usturoi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 160 de calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de anghinare, unt, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare Sotate Cu Usturoi, Saut anghinare pentru copii cu usturoi și lămâie, și Pur Și Simplu Anghinare Pentru Bebeluși Sotate Cu Lămâie Și Usturoi.

Instrucțiuni

1
Clătiți anghinarea sub apă rece și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia partea superioară 1/3 din fiecare. Tăiați tulpinile la aproximativ 1 inch și îndepărtați frunzele mai mici din jurul bazei. Folosiți foarfece pentru a îndepărta orice vârfuri de frunze rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
CuțitCuțit
2
Tăiați fiecare anghinare în jumătate de jos în sus, apoi folosiți o lingură pentru a răzui sufocul Păros. Clătiți din nou pentru a îndepărta firele de păr reziduale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
3
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă usturoiul și se sotează aproximativ 1 minut pentru a aroma untul. Aranjați jumătățile de anghinare tăiate cu fața în jos în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
UntUnt
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se sotează aproximativ 5 sau 10 minute, sau până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la minim și turnați aproximativ 1/4 cană de apă, acoperiți și lăsați aburul timp de 15 până la 20 de minute sau până când anghinarea este fragedă. O furculiță ar trebui să străpungă cu ușurință tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista