Anghinare pentru copii și Rigatoni de cârnați
Anghinare pentru copii și Rigatoni cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 565 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,13 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, ceapă, fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Rigatoni Cu Cârnați, Anghinare Și Sparanghel, Rigatoni cu anghinare, usturoi și măsline, și Anghinare Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți și aruncați frunzele de anghinare până la frunzele interioare de culoare verde pal, fragede.
Tăiați și aruncați vârfurile spinoase. Tăiați fundul. Anghinare sferturi (se vor decolora). Tăiați și aruncați centrele fuzzy. Clătiți și scurgeți anghinarea.
Tăiați și aruncați tulpinile și orice porțiuni învinețite din fenicul. Clătiți feniculul și feliați subțire transversal.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent cârnații, rupând carnea cu lingura, până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați anghinare, fenicul, ceapă, semințe de fenicul, usturoi și ardei gras în tigaie. Se amestecă des până când ceapa este moale, aproximativ 10 minute.
Se toarnă vin, bulion și smântână în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând ocazional, până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, aproximativ 10 minute.
Între timp, gătiți pastele în 4 litri de apă clocotită până se înmoaie pentru a mușca, 10 până la 12 minute.
Scurgeți pastele, puneți-le într-un bol de servire și acoperiți cu sos de anghinare.
Oferiți brânză și sare pentru a adăuga după gust.