Anghinare La Grătar
Anghinarea la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 1677 calorii, 7g de proteine, și 176g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 2,91 USD pe porție. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de maioneză, ardei calabrieni lungi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Prăjite La Foc Cu Ierburi Aioli, Grătar New York Strip Steak cu foc prăjită Salsan și ciuperci la grătar și sparanghel, și Foc La Gratar Salsa #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru ardeiul Calabrian aioli: într-un robot de bucătărie, combinați și curățați sucul de lămâie, muștarul Dijon și ardeii. Îndoiți maioneza în piure și amestecați bine. Rezervă.
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime, împărțind tulpina.
Îndepărtați cele două straturi inferioare de frunze și, cu un cojitor de cartofi, curățați tulpina până când fibrele exterioare sunt îndepărtate. Cu o lingură mică, săpați fibrele interioare din Centrul anghinarei.
Scufundați anghinarea într-un bol cu apă rece și adăugați sucul de lămâie pentru a preveni rumenirea.
Aduceți 1 galon de apă la fierbere și adăugați 1/4 cană de sare, amestecând până la dizolvare.
Adăugați jumătățile de anghinare în apa clocotită și gătiți până când o furculiță se introduce ușor în tulpină, 10 până la 15 minute, în funcție de dimensiunea anghinarei.
Scoateți din apa clocotită și puneți-o în apă rece ca gheața pentru a se răci.
Încălziți un pui de carne char sau un grătar pe lemne.
Ungeți partea tăiată a anghinarelor cu uleiul, condimentați cu restul de 2 lingurițe sare și piper.
Așezați partea tăiată în jos pe grătar și gătiți până se încălzește.
Se servește cu aioli de ardei Calabrian.