Anghinare La Grătar

Anghinare La Grătar
Anghinarea la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 1677 calorii, 7g de proteine, și 176g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 2,91 USD pe porție. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de maioneză, ardei calabrieni lungi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Prăjite La Foc Cu Ierburi Aioli, Grătar New York Strip Steak cu foc prăjită Salsan și ciuperci la grătar și sparanghel, și Foc La Gratar Salsa #SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru ardeiul Calabrian aioli: într-un robot de bucătărie, combinați și curățați sucul de lămâie, muștarul Dijon și ardeii. Îndoiți maioneza în piure și amestecați bine. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
AioliAioli
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime, împărțind tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
2
Îndepărtați cele două straturi inferioare de frunze și, cu un cojitor de cartofi, curățați tulpina până când fibrele exterioare sunt îndepărtate. Cu o lingură mică, săpați fibrele interioare din Centrul anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Scufundați anghinarea într-un bol cu apă rece și adăugați sucul de lămâie pentru a preveni rumenirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Aduceți 1 galon de apă la fierbere și adăugați 1/4 cană de sare, amestecând până la dizolvare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Adăugați jumătățile de anghinare în apa clocotită și gătiți până când o furculiță se introduce ușor în tulpină, 10 până la 15 minute, în funcție de dimensiunea anghinarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scoateți din apa clocotită și puneți-o în apă rece ca gheața pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut StropitorVermut Stropitor
7
Încălziți un pui de carne char sau un grătar pe lemne.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Ungeți partea tăiată a anghinarelor cu uleiul, condimentați cu restul de 2 lingurițe sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Așezați partea tăiată în jos pe grătar și gătiți până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Se servește cu aioli de ardei Calabrian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
AioliAioli
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista