Anghinare cu Bagna Cauda

Anghinare cu Bagna Cauda
Anghinare cu Bagna Caudan este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, anghinare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuișoarele de usturoi necojite în micitigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi garliccloves cu 1 inch. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până lausturoiul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se scurge; se transferă pe placă. Chill catei de usturoi pana lasuficient de rece pentru a manipula, aproximativ 10 minute.Strângeți cuișoarele de usturoi din coajă și loccuișoare într-un castron mic. Folosind furculita, usturoi mashcuișoare până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se topește untul într-o cratiță mică greapeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Adăugați hamsii și saut minut.1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
6
Adăugați piure de usturoi și ulei. Simmerover căldură scăzută 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece, amestecând ocazional. Condimentează după gustcu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți înainte de servire, amestecând ocazional(bagna cauda se va separa atunci când este servită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna CaudaBagna Cauda
8
Adăugați anghinare la oală mare de fierbereapă sărată. Acoperiți și gătiți până la justtender când este străpuns prin tulpină cu furculiță, întorcându-se ocazional, 30 până la 40 de minute,în funcție de mărimea anghinarelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Scurgere.
10
Puneți 1 anghinare fierbinte pe fiecare din 6plăci. Împărțiți bagna cauda între micibowls sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna CaudaBagna Cauda
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Serviți anghinare cucald bagna cauda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagna CaudaBagna Cauda
AnghinareAnghinare
1
Pentru a separa rapid cojile de usturoi, așezați capul de usturoi pe o suprafață de lucru, apoi împingeți partea superioară sau partea inferioară a capului de usturoi cu palma mâinii. Folosiți foarfece pentru a tăiavârfurile frunzelor de anghinare ascuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2
Pe porție: 270,3 kcal calorii,
3
9% calorii din grăsimi, 22,5 g grăsimi,
4
0 g grăsimi saturate,
5
7 mg colesterol,
6
6 g carbohidrați,
7
3 g zaharuri totale,
8
7 g carbohidrați neți,
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista