Anghinare cu Bagna Cauda
Anghinare cu Bagna Caudan este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 303 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, anghinare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Bagna Cauda, Bagna Cauda, și Bagna Cauda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cuișoarele de usturoi necojite în micitigaie.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi garliccloves cu 1 inch. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până lausturoiul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Se scurge; se transferă pe placă. Chill catei de usturoi pana lasuficient de rece pentru a manipula, aproximativ 10 minute.Strângeți cuișoarele de usturoi din coajă și loccuișoare într-un castron mic. Folosind furculita, usturoi mashcuișoare până la omogenizare.
Se topește untul într-o cratiță mică greapeste foc mediu.
Adăugați hamsii și saut minut.1.
Adăugați piure de usturoi și ulei. Simmerover căldură scăzută 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece, amestecând ocazional. Condimentează după gustcu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 oră înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți înainte de servire, amestecând ocazional(bagna cauda se va separa atunci când este servită).
Adăugați anghinare la oală mare de fierbereapă sărată. Acoperiți și gătiți până la justtender când este străpuns prin tulpină cu furculiță, întorcându-se ocazional, 30 până la 40 de minute,în funcție de mărimea anghinarelor.
Puneți 1 anghinare fierbinte pe fiecare din 6plăci. Împărțiți bagna cauda între micibowls sau ramekins.
Serviți anghinare cucald bagna cauda.
Pentru a separa rapid cojile de usturoi, așezați capul de usturoi pe o suprafață de lucru, apoi împingeți partea superioară sau partea inferioară a capului de usturoi cu palma mâinii. Folosiți foarfece pentru a tăiavârfurile frunzelor de anghinare ascuțite.
Pe porție: 270,3 kcal calorii,
9% calorii din grăsimi, 22,5 g grăsimi,