Nevoie de o desert prietenos fără gluten și FODMAP? Macaroanele Ambrosia ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 45 și costă 25 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 106 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, zahăr, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ambrosia Macaroons, Ambrosia Macaroons, și Ambrosia Macaroons.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack - ul în centrul cuptorului; preîncălziți la325 buc.F. Linia 3 foi de copt cu margini mari cu pergament. Folosind mixer electric, bateunt într-un castron mare pana se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Adaugăzahăr și sare; bate până se omogenizează. Beatin coaja de portocala, apoi ouă, 1 la un moment dat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ouă
Sare
3
Mixin nucă de cocos. Aruncați aluatul pe foi de linguri, distanțându-se la 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
4
Coaceți macaroane, câte 1 foaie, până laaur pe fund și rumenite în pete, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet pe foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Folosind furculita, ciocolata picura pestemacaroane. Se răcește pe foi până când ciocolata estefirmă, aproximativ 30 de minute.