Aluatul de Pizza al lui Dan
Rețeta de aluat de Pizza a lui Dan este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un excelent fără gluten, FODMAP prietenos și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 30. O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de drojdie activă, sare kosher, apă rece cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar ( cum să) + aluat de pizza cu brânză.
Instrucțiuni
Așezați primele 3 ingrediente în vasul unui mixer electric de stand greu; bateți la viteză mică (folosind un atașament cu cârlig de aluat) până la amestecare. Adăugați treptat apă și ulei într-un flux lent și constant și bateți la viteză mică 3 minute. Bateți la viteză mare 5 minute.
Acoperiți aluatul cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 până la 2 ore sau până când aproape s-a dublat în vrac și aluatul este elastic atunci când este ușor atins. Punch aluat în jos, și forma într-o minge mare; se taie aluatul în 4 bucăți egale.
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o bilă. Întindeți partea superioară a aluatului în afara mingii și prindeți marginile împreună, formând o bilă netedă.
Așezați bilele de aluat pe o foaie de copt ușor unsă și praf cu făină. Acoperiți cu un prosop umed.
Lăsați să stea într-un loc răcoros 1 oră.