Aluatul de Pizza al lui Dan

Aluatul de Pizza al lui Dan
Rețeta de aluat de Pizza a lui Dan este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un excelent fără gluten, FODMAP prietenos și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 30. O porție conține 88 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de drojdie activă, sare kosher, apă rece cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar ( cum să) + aluat de pizza cu brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați primele 3 ingrediente în vasul unui mixer electric de stand greu; bateți la viteză mică (folosind un atașament cu cârlig de aluat) până la amestecare. Adăugați treptat apă și ulei într-un flux lent și constant și bateți la viteză mică 3 minute. Bateți la viteză mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Acoperiți aluatul cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 1/2 până la 2 ore sau până când aproape s-a dublat în vrac și aluatul este elastic atunci când este ușor atins. Punch aluat în jos, și forma într-o minge mare; se taie aluatul în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o bilă. Întindeți partea superioară a aluatului în afara mingii și prindeți marginile împreună, formând o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați bilele de aluat pe o foaie de copt ușor unsă și praf cu făină. Acoperiți cu un prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Lăsați să stea într-un loc răcoros 1 oră.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții30
Scor De Sănătate28
Revista