Aluat Clasic De Paste
Aluatul clasic de paste ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 174 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 17 cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare de mare, făină de grâu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Aluat de Paste cu șapte gălbenușuri, Aluat De Paste Proaspete De Morcovi, și Aluat Proaspăt De Paste Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea și ouăle într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când amestecul este sfărâmicios (aluatul nu va forma o bilă). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 4 minute). Formați aluatul într-un disc; înfășurați cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute.
Desfaceți aluatul. Împărțiți aluatul în 8 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (păstrați aluatul rămas acoperit pentru a preveni uscarea), treceți aluatul prin rolele de paste ale unei mașini de paste pe cea mai largă setare. Îndoiți aluatul în jumătate transversal; pliați din nou în jumătate. Treceți din nou aluatul prin role. Mutați ecartamentul lățimii la următoarea setare; treceți pastele prin role. Continuați să mutați ecartamentul lățimii la setări mai înguste; treceți aluatul prin role o dată la fiecare setare pentru a forma benzi de paste de 8 (15 x 3 inch).
Așezați benzi plate pe o suprafață ușor făinată; acoperi. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase.