Almondină de păstrăv la grătar cu Radicchio și vinetă de portocale-migdale
Păstrăvul la grătar Almondine cu Radicchio și vinaigrette de portocale-migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 6.74 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 564 calorii, 39G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, sare și piper kosher, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Trout Almondine, Almondină Clasică De Păstrăv, și Lemon Trout Almondine.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Ungeți părțile tăiate ale portocalelor și radicchio cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Apa Plus 2 Linguri Sare
3 Bețișoare De Covrig
4
Puneți portocalele și radicchio cu fața tăiată în jos pe grătar și gătiți doar până se carbonizează și se înmoaie ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Transferați radicchio pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
6
Strângeți sucul de portocale într-un bol și bateți migdalele, oțetul, pătrunjelul, mierea, muștarul și sarea și piperul după gust. Se amestecă încet uleiul de măsline până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crostini Cu Usturoi, Optional
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute înainte de servire.
8
Periați fileurile de păstrăv cu ulei de canola și presărați sare și piper pe ambele părți. Grătați până se rumenesc și ușor carbonizate pe ambele părți și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
File De Păstrăv
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți pe platou cu radicchio și stropiți imediat cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime