Alfredo Blue necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 496 calorii. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pui De Bivol Și Brânză Albastră Fettuccine Alfredo, Cordon albastru de pui la cuptor sănătos cu conopidă Alfredo, și Pui negru și albastru-combină atât măsline negre, cât și brânză albastră, împreună cu un sân dezosat fără piele.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se sotează usturoiul în ulei de măsline până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
4
Scoateți usturoiul și rezervați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
5
Într-o cratiță medie la foc mediu-mic, combinați brânza albastră, parmezanul și smântâna. Se amestecă până se topesc brânzeturile. Se amestecă uleiul din tigaia cu usturoi. Condimentează cu condimente italiene, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Italiene
Parmezan
Brânză Albastră
Usturoi
Piper
Cremă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
6
Aruncați sosul cu paste fierbinți și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.