Alaskas La Cuptor Individual Rapid
Rapid individuale coapte Alaskas este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 269 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, înghețată de căpșuni, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Alaskas Individuale Coapte, Alaskas Individuale De Ciocolată Cu Zmeură La Cuptor, și Alaskas La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aplatizați patru căni de copt din hârtie și puneți-le într-o tigaie superficială. Centrați un burete de desert cu o singură porție (tipul vândut pentru prepararea prăjiturilor individuale cu căpșuni) pe fiecare cerc de hârtie.
Puneți o lingură generoasă de înghețată de căpșuni pe fiecare tort. Congelați cel puțin 30 de minute; înfășurați etanș dacă înghețați mai mult de câteva ore.
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză mare, bateți 4 albușuri cu 1/2 linguriță cremă de tartru până se spumează. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr, câte o lingură, până se formează vârfuri rigide, lucioase.
Întindeți bezea uniform peste fiecare prăjitură și înghețată, sigilând bezea pe hârtie.
Presărați uniform cu aproximativ 1 lingură de nuci prăjite tocate sau nucă de cocos mărunțită, dacă doriți.
Coaceți până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute.
Transferați în farfurii și serviți imediat cu fructe feliate îndulcite sau toppingul preferat de înghețată.