Achiote-cotlet de porc fript frecat
Achiote-frecat friptură de porc cotlet ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 805 calorii, 93G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $5.95 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, sfeclă, friptură de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare sunt Spice-frecat friptură de porc cotlet, Preferata Mea Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Friptură De Porc Cotlet, și Achiote-carne de porc frecată coaptă în frunze de banană.
Instrucțiuni
Frecați coapsa de porc cu Achiote Rub. Acoperiți și refrigerați 4 ore.
Așezați carnea de porc într-o tigaie mare; aranjați sfecla și ceapa în jurul cărnii de porc.
Stropiți sfecla și ceapa cu ulei de măsline; se presară sare de mare.
Coaceți la 425 timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 până la 15 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Aruncați legumele prăjite cu oțet de sherry și 1/2 linguriță de sare. Feliați friptura de porc în felii groase. Aranjați carnea de porc peste legume și avocado feliat; stropiți cu Coulis Mamey.